Återvinn Dina Spruckna, Skadade och Trasiga LCD Skärmar!

 

Kära Ägare av Verkstäder med Mobiltelefonreparation,

  • Har du trasiga, spruckna, eller skadade LCD-skärmar?
  • Har de konstanta förändringarna av marknaden försvårat att förutse det mest lönsamma sättet att ge service till de senaste modellerna av iPhone och Android-enheter?
  • Har du börjat förstår hur komplicerat och kostsamt det är att finna och lagra delar för de nyaste telefonerna?
  • Skulle ett annat flöde av inkomst till ditt företag hjälpa dig hålla konkurrensen?
  • Vill du omvandla dina trasiga och spruckna telefoner till INTÄKTER varje månad?

Om du har svarat ja till någon av dessa frågor, har du funnit den PERFEKTA lösningen till att skapa ett pålitligt, konstant och lukrativt flöde av intäkter till ditt företag. Ge mig bara tre minuter av din tid till att läsa hela sidan just nu; det kan leda till tusentals kronor av ökad vinst för ditt företag – Jag garanterar att du inte kommer bli besviken!

Mitt namn är Dustin Jones, och jag är ägare av Harvest Cellular, LLC. Jag startade detta företag 2009 när jag gick förbi några avfallscontainrar vid en lokal firma och hittade en hel hög av trasiga och spruckna mobiltelefoner. Jag visste att det måste finnas ett bättre sätt, och så föddes Harvest Cellular.

Jag vet att du axlar mycket i ditt företag.

Om du är som de flesta små företagare, hälsar du förmodligen på kunderna, hanterar försäljning, letar efter reservdelar, utför reparationerna, tar hand om fakturering, och till och med sköter bokföringen – för att inte nämna övriga dag-till-dag händelserna bara för att hålla upp företaget.

Jag vet hur svårt det är att överleva inom denna industri.

Du har lokal konkurrens som försöker pressa dina priser…

Lägg på det de större företagen som Apple som nu själva erbjuder mindre reparationer eller som köper tillbaka telefoner i utbyte av kredit i butikerna…

De försöker att klippa bort dig helt ur ekvationen!

Om inte allt detta vore illa nog, finns det även alla ”övriga butiker för iPhonereparationer” som inte har allmänna om kostnader och fasta utgifter, och som kan erbjuda service på telefoner till ett mycket lägre pris.

Det är därför jag vet hur viktigt det kan vara för din verksamhet med ytterligare ett flöde av intäkter för att du ska kunna fortsätta vara konkurrenskraftig.

Du är förmodligen den enda som verkligen driver din verksamhet framåt och som har ett riktigt intresse i att inte bara överleva, den ska blomstra både nu och i framtiden – och detta leder mig till en av de största anledningarna till att jag startade Harvest Cellular

De Konstanta, Snabba Industriväxlingarna är Nästan Omöjliga att Förutse 

Det brukade vara så att den nya modellen av den senaste telefonen var nästan identisk ( från en synvinkel på reservdelar) med den äldre modellen. Men nu, som du vet, blir telefonernas livslängd kortare, konsumenter spenderar deras pengar till att uppgradera mer avancerade modeller, tillverkare ändrar konstant deras komponenter för att vara ”nya och spännande”, delar kostar MYCKET mer än tidigare, och de teknologiska förändringarna är svåra (om inte omöjliga) att hänga med.

För några år sedan, var LCD skärmarna på telefonerna de minst värdefulla. Nu är LCD skärmarna nästan en av de MEST värdefulla delarna på en smartphone… kostnaden är till och med mer än värdet av moderkortet!

Faktum är, vid denna punkt, att den genomsnittliga LCD delen (för en reparation) kostar så mycket att köpa, att det inte låter vettigt för butiksägare som du du själv att köpa dem och hålla dem i lager eftersom dina kunder sannolikt inte kommer omvandla dem till intäkter. Livslängden av telefoner är för kort just nu. Kunder är allt för villiga till att underteckna ett nytt två-års kontrakt för att få en ny telefon gratis, eller så köper dom en använd smartphone på ebay eller på något annat ställe billigare än vad det kostar att reparera deras gamla telefon.

Vad som är ännu värre än att försöka övertyga kunder att serva deras telefoner (istället för att sälja dem) är att försöka hitta delar.

Jag hoppas verkligen du inte fallit offer för impulsiv prissättning.

Du ser, att eftersom produktionskostnaden av delar till LCD skärmar startade med mycket högre kostnader nu, kan det bara gå nedåt. Sanningen är, är att produktionskostnaderna för LCD skärmar sjunker varje dag. Det borde vara goda nyheter, för dig, men tyvärr är det extremt svårt att hålla sig uppdaterad var dag om de exakta marknadspriserna.

Det finns leverantörer som får fördelar av marknadsskiftningar, vetande om att verksamhetsägarna (som du) inte är helt ”insatta” med de mest uppdaterade priserna för delar till LCD skärmar. Oftast märker du inte av det förrän dina konkurrenter erbjuder lägre priser.

Det är ett STORT problem för företagarna som du själv, och det är ett område vi absolut kan hjälpa dig med. Hellre än att betala de överdrivna priserna för dessa delar som leverantörerna begär, ger vi dig ett smartare alternativ till att undvika dessa leverantörer helt och hållet och BETALAR dig för att kassera dina gamla trasiga LCD skärmar.

Jag har gjort det till ett personligt uppdrag att hålla dessa leverantörer i schack; Jag kräver lägre prissättning när det förtjänas få ingen hårt arbetande företagare blir utnyttjad.

Vad betyder allt detta för dig?

Det är dags att dra ner på slöseriet, och få ditt företag att övergå till att vara i en perfekt linje med marknaden – och hålla dina vinster så höga som möjligt under processen!

IMG_2825

 

Dina Trasiga, Spruckna, och Skadade LCD Skärmar kan bli en Konstant, Hållbar Inkomstkälla för DITT Företag

Om du har LCD skärmar, har du PENGAR! Allt du behöver är ett legitimt, ärligt återvinningsföretag som köper tillbaka dessa delar från dig – och du kommer i slutändan få en stor marginal!

…Det är där vi kommer in!

Mitt företag, Harvest Cellular, är ett handelsföretag baserat i USA som ger service med extra värde till verksamheter inom mobilreparation och grossister. Vi fokuserar all energi på spruckna, skadade och trasiga LCD enheter från de mest populära märkena du hanterar, inkluderat: Apple iPhone, iPod, iPad, Samsung, RIM Blackberry och Motorola.

Vårt mål är enkelt: att ge dig en källa för att sälja ALLA dina trasiga LCD skärmar, delar till mobiltelefoner, för att försäkra att du får det BÄSTA marknadsvärdet med den enklaste processen inom industrin.

Lita INTE på Vilket Företag som helst med Dina Trasiga LCD Delar…

Många företag som köper tillbaka mobiltelefoner använder oetiska metoder för att hålla deras marginaler så högt som möjligt. Faktum är att det inte är ovanligt för dig att få en kvot någon annanstans än den vi erbjuder dig, men senare kräver de ett lägre pris och kommer inte betala offertpriset. Detta är tyvärr vanligt inom denna industri bland många av dina konkurrenter med ”Locka och Ändra”-metoden.

Vi gör inte affärer på det sättet. Jag kan personligen garantera dig att priset vi ger offert på är det priset vi ger dig, så långe du beskriver exakt vad du sänder till oss.

Dessutom, ger vi nästan alltid en större deposition innan du sänder allt till oss! Vi har hört så många skräckhistorier från vissa kunder som kommer till oss efter de har skickat hela deras lager med trasiga telefoner till något annat företag utan deposition, bara för att aldrig mer höra från dem igen.

Det finns en Anledning till att vi är #1!

Det finns verkligen ingen jämförelse till kvalité, pris, och den genuina servicen du får från oss. Till skillnad från nästan alla andra företag som gör återköp, är vi ärliga, etiska, och det är även i det långa loppet. Vi är mest intresserade av att bygga en långsiktig relation med dig, och är dedikerade till att ge dig den mest exceptionella servicen du någonsin upplevt.

Hur Mycket är Dina Trasiga LCD Skärmar Värda?

Jag vill bjuda in dig till att helt fritt få en offert för att få se exakt hur mycket dina trasiga telefoner kan vara värda, och se potentiella intäkter du kan ge din verksamhet varje månad!

Det tar bara några sekunder, och du kommer förmodligen bli överraskad över hur mycket just vi betalar dig för dina trasiga LCD skärmar!

Om du fortfarande är osäker…

Fråga dig själv om du har råd att inte lägga till detta konstanta, vinstgivande, och pålitliga intäktsflöde till din verksamhet.

Ge oss möjligheten att bli din köpare av trasiga skärmar, och du kommer undra hur du någonsin klarade dig utan oss!

Med Framgångsrika Hälsningar,

dustin-jones

Dustin Jones, Ägare av Harvest Cellular

P.S. -Det är VÄLDIGT viktigt att du agerar snabbt och får ett FRITT anbud direkt. Priser är rörliga och kan sjunka när som helst. Att låsa ett anbud nu kan spara tusentals kronor om priserna ändras till imorgon. Ta fördel av vårt fria anbud nu och se själv hur mycket pengar du direkt kan lägga in i din verksamhet. Du har absolut ingenting att förlora, men så mycket att vinna.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>