Om oss

Om Harvest Cellular

Harvest Cellular – Det Bästa Professionella Företaget inom Mobiltelefonskrot och Återvinning av Trasiga LCD Delar

Vad som Startade Allt

Jag grundade företaget 2009 när jag upptäckte containrar fulla av gamla trasiga telefoner i mitt grannskap. Jag visste att det måste finnas ett bättre sätt att minska detta avfall. Efter det, har jag tillhandahållit program för återvinning och insamling av elektronikavfall inom mobiltelefonindustrin och har snabbt expanderat för att möta den växande efterfrågan.

  • Under fem års tid, har Harvest Cellular gett företagare en hållbar lösning till att återvinna trasiga mobiltelefoner, gett en extra källa till intäkter, och har valts av många som Företag #1 inom Skrot av Mobiltelefoner och Återvinning av LCD Delar i USA!
  • Vårt mål på Harvest Cellular är enkelt: Vi ska tillhandahålla din verksamhet med en lukrativ kanal för att återvinna dina mobiltelefon-delar med en enkel och pålitlig process som låter dig få tillbaka kärnan i din verksamhet med ännu mer styrka.

Vår Lösning

Dagarna av att slänga trasiga eller spruckna skärmar i soporna ligger långt bakom oss. LCD-skärmar har värde, och vi köper dina trasiga LCD-skärmar, telefoner och reservdelar till väldigt konkurrenskraftiga priser.

  • För närvarande har vi ett omlopp på mer än 30,000 LCD-skärmar och tusentals av mobiltelefoner per månad.
  • Vår service är inte bara bra för din plånbok, den är även bra för miljön.
  • Varje månad förhindrar vi att telefoner kastas till soptippar och nedgrävning.

”Vi är stolta över att tillhandahålla denna hållbara, lönsamma, och gröna lösning till ditt företag!

Hur Vi Kan Hjälpa Dig

Vi inser att den mest värdefulla tillgången i din lilla till mellanstora verksamhet är din tid. Vi inser dessutom att du, förmodligen helt själv utför arbetet av tre till fyra anställda vilka dagar som helst. Och, om du är som mig, är bokföringen det du minst gillar av alla uppgifter, eftersom det kräver minst en timma av koncentrerat, ostört arbete (vilket är sällsynt dessa dagar).

Vi kan inte göra din bokföring åt dig, vi KAN försäkra att dina använda mobiltelefoner och trasiga LCD-skärmar blir en tillgång i ditt företag, och att de är ett lönsamt flöde av intäkter för dig nu och i framtiden.

 

Därför är Vi #1

  • Konkurrenskraftig, Ärlig Förskottsbetalning  –  Du får konkurrenskraftiga utbetalningar  för ditt mobiltelefonskrot, och du behöver inte slösa din tid på att hålla koll på marknaden. Plus, vi kör inte med ”Locka och Ändra”-metoden som de flesta inom vår industri gör. Priset vi ger offert på är det pris vi ger dig!

 

  • Enkel, Ansvarsfull Kommunikation – Vi är tillgängliga vi telefon, sms, Skype, MSN, gTalk, och e-post. Vi kommer absolut respektera din tid och försäkra att vi är tillgängliga för dig när du behöver oss, och alltid ge dig snabb respons.

 

  • Bekväma & Säkra Betalningsvillkor –  Vill du inte använda PayPal? Föredrar du att betala direkt till vår bank? Vill du använda en gammal hederlig handskriven check? Inga problem.  Genom att sätta riskbedömningen åtsidan, erbjuder vi många betalningsmetoder som låter dig få betalt när och där det är bekvämast för dig. Du kommer aldrig tvingas vänta i veckor för att få betalt, och oftast visar vi dig vårt åtagande genom att erbjuda dig samma betalningssätt för förskott.

 

  • Oöverträffad Industrikunskap & Erfarenhet – Vi stannar konstant över förändringar på marknaden och strävar efter att stå i harmoni med dina behov. Vår förståelse har låtit oss framgångsrikt förutspå förändringar i marknaden och därmed låtit oss att justera oss efter dessa förändringar, vilket säkerställer att vi kommer vara en långsiktig lösning under flera år framåt för dig. Vi vill uppriktigt bli ditt enda ställe  för all din återvinning av mobiltelefoner. Du kan räkna med oss att vi köper tillbaka hela ditt lager oavsett hur litet eller stort det kan vara!

Är Du redo att se Hur Mycket Dina Trasiga LCD Skärmar är Värda?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>